contacteer mij

Sem de Leeuw

Neem contact met mij op

U kunt me op Twitter of Facebook volgen. Als u me zou willen zien wat goede champagne drinken, gelieve na te denken wordend één van mijn vrienden en kopend een fles champagne op onze plaats. Ik heb één of meerdere goede vrienden die aan de de flessenverkoop van Parijs van 2012 zijn geweest. Als u houdt van te zijn de eerste om het te weten, volg onze blog, koop een fles, dan volg me! Als u een lid van de pers bent, zou ik het waarderen als u me een verbinding naar uw verhaal zou verzenden. Ik ben werkelijk geinteresseerd in het zien van uw beelden van champagneglazen en als u me sommige grote degenen kunt verzenden. Als u vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me met de elektronische post te versturen. Ik zou houden van te zien hoe u aan partij houdt van. Ik ben zeer droevig dat deze blog niet meer wordt bijgewerkt of u het zou kunnen nuttiger vinden als u deze blog las.

Als u me wilt contacteren of als u vragen betreffende champagne, champagneglazen of een onderwerp in het algemeen over een onderwerp van uw het kiezen hebt, voel vrij om me te contacteren.

Ik ben niet in de gewoonte van blogging of sociale media posten, nochtans als u deze blog zou willen delen, u kan dit doen door met deze blog te verbinden of door een verbinding van een andere post te gebruiken, maar direct verbinden niet met deze blog, omdat ik geen merken of producten bevorder dat ik bezit of een verhouding met heb. Als u een probleem met om het even welke verbindingen of inhoud vindt, laat me het weten, en ik zal de post verwijderen. Ik houd van deze blog en wil u van het ook houden. Als u uw liefde en steun wilt tonen, kunt u helpen me steunen door te schenken, of enkel een commentaar verlaten, of als u enkel wilt zeggen en hallo me vertellen welk u denkt, die ook o.k. zijn.

Openingstijden