Hoeveel kosten champagneglazen?

Sem de Leeuw

EEN! En ik ben ook de auteur van het uitstekende boek „Garnier: Het Perfecte Glas“ waar ik een uitgebreid overzicht van dit glas en hun eigenschappen geef. Het volgende is een overzicht van al glas dat ik tot dusver in mijn blog heb herzien. Ik heb ook onlangs het boek „Chateau DE Géz“ (ik verwijs naar de gastronomische gastronomische keuken) in Amazonië gepubliceerd. Waarom heb ik champagneglazen nodig? Het is zeer interessant en zeer grappig. Ik las het gisteravond en had het volgende te zeggen: Ik heb door het boek gelezen en nu heb ik dezelfde gedachten die ik terug in 2014 had toen ik de blog „Chateau DE Géz“ schreef dat het boek geen grap is. „Chateau DE Géz“ is een gedenkschrift van een leven. Het was het beste boek dat ik ooit heb gelezen en het is niet geschreven in de laatste 7 jaar. Ik houd van het werkelijk zodat ben ik zeer opgewekt om het opnieuw te lezen. En ik ben zeer opgewekt dat het over een fles champagne is. Zo dit keer is het over champagne. Het is over een „elegantie“ en daarom verkoos ik om een elegant woord zoals „elegantie“ voor een boek over champagne te gebruiken. Maar waarom het geroepen „Chateau DE Géz“ is? Goed schijnt het niet van belang te zijn. Maar wat van belang is is hoe het heeft gemaakt. Wat is „elegantie“ wordt gemaakt die van? Het heeft van een wijn gemaakt die in „bouzont“ (bourbonvaten) is verouderd. Wanneer u dit boek leest, zult u over de geschiedenis van de Bourbon, de ontwikkeling van de champagnedruif en de oorsprong van champagne zelf kunnen leren. Gleichwohl wird champagneglas Test einen Probelauf sein. De auteur, Richard Kriek, weet het hoe te om een onderwerp voor te stellen en stelt het met een goed perspectief voor dat u het beter zult begrijpen en meer geinteresseerd zult worden daarin. Dit boek werd geschreven voor hen die als „elegantie“ en „Chateau DE Géz“. Maar u zou niet moeten worden voor de gek gehouden! Een goede wijn is enkel een uitdrukking van een cultuur en de cultuur kan vrij elegant „zijn“. Wat is Champagne Glass? In dit boek zal ik aan u enkele grondbeginselen van het champagneglas introduceren. Het wijnglas zou schoon moeten zijn en een elegant beetje. Naar mijn mening, is het enige probleem met deze glazen dat zij geen zeer duidelijke en transparante laag van wijn bevatten. Ik hoop u van dit boek zult genieten en ik hoop dat u het nuttig zult vinden. De eerste stap aan het creëren van een goed en duidelijk glas van Champagne is de wijn te krijgen u wilt.